Tue toimintaamme

Miten voin tukea Turun seudun Reumayhdistyksen toimintaa?

• Ohjaamalla esimerkiksi merkkipäivälahjoituksen Turun seudun Reumayhdistyksen toimintaan.

Ja / Tai

• Tekemällä testamentin Turun seudun Reumayhdistyksen hyväksi.

Näin olet lahjoituksellasi tukemassa Sinulle tärkeää reumatyötä Turun seudulla. Tukemalla yhdistyksemme työtä olet mukana rahoittamassa alueemme tuki- ja liikuntaelinsairauksin ennaltaehkäisyä, edunvalvontatyötä sekä jo sairastuneille suunnattujen palvelujen toteuttamista ja kehittämistä. Voit testamentissasi tarkasti määritellä, miten haluat omaisuuttasi käytettävän.

Yleishyödylliselle yhteisölle tehty testamenttilahjoitus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun testamentin tekijällä ei ole perillisiä, vaan omaisuus siirtyisi valtiolle.
Yleishyödyllisen yhteisön ei tarvitse maiksaa testamenttilahjoituksesta perintöveroa, jolloin testamentattu omaisuus voidaan käyttää lyhentämättömänä haluttuun kohteeseen.

Juridisesti pätevä testamentti sisältää

• testamentin tekijän nimi-, henkilö- ja osoitetiedot
  • tarkat tiedot testamentin saajasta
  • tarkat tiedot mitä testamentataan