Kesäretki Uuteenkaupunkiin 14.6.

Tervetuloa kesäretkelle Uuteenkaupunkiin lauantaina 14.6. Lähtö Turusta yhdistyksen toimiston edestä, Humalistonk. 17 klo 9.00. Retken aikana tutustumme  taidetalo Pilvilinnaan, jossa nautime kahvit ja herkkupöydän antimet, shoppailemme Uudenkaupungin keskustan putiikeissa, lounastamme ravintola Pookissa, teemme opastetun kiertoajelun ja tutustumme vielä tupakkatehtailijan porvariskotiin. Turkuun palaamme n. klo 18.30.

Matkan hinta: jäseniltä 50 €, muilta 60 € sisältäen kuljetukset, aamupäiväkahvit ja herkkupöydän antimet, lounaan saaristolaispöydästä ja opastukset

Sitovat ilmoittautumiset 22.5. mennessä yhdistyksen toimistoon 277 7240, 040 777 1990, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.